KUCHARZ

 Celem kursu jest teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestnika do wykonywania zawodu kucharz.
Istnieje możliwość przystąpienia do EGZAMINU CZELADNICZEGO lub EGZAMINU ICVC który nadaje kwalifikacje  w zawodzie.

Łączna liczba godzin przeznaczonych na realizację programu wynosi 90 godzin w tym:

zajęcia teoretyczne 30 godzin lekcyjnych;
zajęcia praktyczne 60 godzin zegarowych.

Program kursu obejmuje:
Dokumentacja działalności gospodarczej;
Rachunkowość zawodowa;
Rysunek zawodowy;
Zasady bezpieczeństwa i hiegieny pracy oraz ochrony przeciwpożarowej;
Podstawowe zasady ochrony środowiska;
Podstawowe przepisy prawa pracy;
Podejmowanie działalności gospodarczej i zarządzanie przedsiębiostwem;
Technologia;
Materiałoznawstwo;
Maszynoznawstwo;
Zajęcia praktyczne.

Zgłoszenia przyjmowane są w biurze "CSZ" w Jaśle, ul. Stanisława Wyspiańskiego 8
Wszelkich informacji udzielany pod numerami tel:
(13) 44 64 064 /(13) 445 32 21/(13) 44 85 373 lub 571522030

Galeria produktu

Zobacz również inne produkty tej kategorii

Weryfiakcja uprawnień spwalniczych
PAŹDZIERNIK 2025
godzina 8.00
zapisz się
Zobacz więcej
Podstawowy kurs obsługi komputera - 30 godzin
20 PAŹDZIERNIK 2025
godzina 8:00
zapisz się
Zobacz więcej
Operator koparki jednonaczyniowej kl.III
20 PAŹDZIERNIK 2025
godzina 16.00
zapisz się
Zobacz więcej
Udzielanie pierwszej pomocy
PAŹDZIERNIK 2025
godzina 8.00
zapisz się
Zobacz więcej
Dane teleadresowe Odwiedź nas w placówce
Stowarzyszenie "Centrum Szkolenia Zawodowego" w Jaśle ul. Wyspiańskiego 8, 38-200 JASŁO
Zobacz na mapie
Godziny pracy Jesteśmy do Państwa dyspozycji
Poniedziałek 7:00-15:00
Wtorek 7:00-15:00
Środa 7:00-15:00
Czwartek 7:00-15:00
Piątek 7:00-15:00
2019 Copyright - Stowarzyszenie "Centrum Szkolenia Zawodowego" w Jaśle. Wszelkie prawa zastrzeżone