KUCHARZ

 Celem kursu jest teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczestnika do wykonywania zawodu kucharz.
Istnieje możliwość przystąpienia do EGZAMINU CZELADNICZEGO lub EGZAMINU ICVC który nadaje kwalifikacje  w zawodzie.

Łączna liczba godzin przeznaczonych na realizację programu wynosi 90 godzin w tym:

zajęcia teoretyczne 30 godzin lekcyjnych;
zajęcia praktyczne 60 godzin zegarowych.

Program kursu obejmuje:
Dokumentacja działalności gospodarczej;
Rachunkowość zawodowa;
Rysunek zawodowy;
Zasady bezpieczeństwa i hiegieny pracy oraz ochrony przeciwpożarowej;
Podstawowe zasady ochrony środowiska;
Podstawowe przepisy prawa pracy;
Podejmowanie działalności gospodarczej i zarządzanie przedsiębiostwem;
Technologia;
Materiałoznawstwo;
Maszynoznawstwo;
Zajęcia praktyczne.

Zgłoszenia przyjmowane są w biurze "CSZ" w Jaśle, ul. Stanisława Wyspiańskiego 8
Wszelkich informacji udzielany pod numerami tel:
(13) 44 64 064 /(13) 445 32 21/(13) 44 85 373 lub 571522030

Galeria produktu

Zobacz również inne produkty tej kategorii

Sprzedaż internetowa w biznesie z elementami marketingu internetowego
kwiecień
godzina --:--
rekrutacja
Zobacz więcej
Operator podestów ruchomych
kwiecień 2025
godzina 13.00
zapisz się
Zobacz więcej
Podstawowy kurs kroju i szycia
30 kwiecień
godzina 9.00
zapisz się
Zobacz więcej
Operator obrabiarek sterowanych numerycznie CNC
kwiecień
godzina 8.00
zapisz się
Zobacz więcej
Dane teleadresowe Odwiedź nas w placówce
Stowarzyszenie "Centrum Szkolenia Zawodowego" w Jaśle ul. Wyspiańskiego 8, 38-200 JASŁO
Zobacz na mapie
Godziny pracy Jesteśmy do Państwa dyspozycji
Poniedziałek 7:00-15:00
Wtorek 7:00-15:00
Środa 7:00-15:00
Czwartek 7:00-15:00
Piątek 7:00-15:00
2019 Copyright - Stowarzyszenie "Centrum Szkolenia Zawodowego" w Jaśle. Wszelkie prawa zastrzeżone